Nieuws

Erfbelasting: een vergelijking tussen de drie gewesten

Het successierecht werd geregionaliseerd: sinds 1 januari 2002 zijn de gewesten van ons land bevoegd voor het bepalen van de belastbare grondslag, het tarief, de vrijstellingen en de verminderingen inzake successierechten. Om te weten welk gewest bevoegd is en welke tarieven van toepassing zijn, moet u nagaan in welk gewest de overledene het langst zijn of haar fiscale woonplaats had tijdens de vijf jaar voorafgaand aan het overlijden.

Lees het volledige artikel
  3 juli 2018

"We hebben vertrouwen in 2018, na de mooie resultaten van 2017"

In 2017 veroorzaakten de geopolitieke spanningen enkele schokgolven op de markten, maar uiteindelijk hebben de beurzen correct gepresteerd. Aan het begin van 2018 keert de angst bij de beleggers echter terug. Hoe positioneert Delen Private Bank zich in deze context? Paul De Winter, René Havaux en Arnaud van Doosselaere, leden van het directiecomité, zijn aan het woord.

Lees het volledige artikel
  25 juni 2018

A walk in the sky op erfgoeddag

Op Erfgoeddag opende Delen Private Bank de deuren van de iconische BP-Building. Aanleiding was het jubileumjaar van de architect van het gebouw, Léon Stynen. Als liefhebber van moderne kunst, design en architectuur is de bank trotse sponsor van het Stynen-jaar.

Lees het volledige artikel
  22 juni 2018

Verbouwingen kantoor Antwerpen van start

De noodzakelijke verbouwingen aan ons hoofdkantoor zijn van start gegaan: op 31 mei werd de eerste spade in de grond gestoken. Voor Paul De Winter, CEO van Delen Private Bank, kan het aftellen beginnen.

Lees het volledige artikel
  21 juni 2018
Belgian Knockout 2018

Belgian Knockout

Midden mei maakte de Belgian Open in grote stijl haar comeback in het zonovergoten golfterrein van Rinkven. Het is voor het eerst sinds achttien jaar dat het tornooi, ondertussen de Belgian Knockout genoemd, opnieuw op de kalender van de European Tour verscheen. Dat is beslist geen toeval, nu verschillende Belgische golftalenten hoge toppen scheren.

Lees het volledige artikel
  1 juni 2018
Tijdelijke Hoofdzetel Delen Private Bank Ontworpen Door Léon Stynen

2018: het jaar van Léon Stynen

In november 2016 verhuisde de Antwerpse zetel van Delen Private Bank tijdelijk van de herenhuizen aan de Jan Van Rijswijcklaan 184 naar het BP-gebouw - een ontwerp van Léon Stynen - enkele honderden meters verderop. Delen Private Bank neemt binnenkort deel aan het Stynenjaar 2018, waarin de kunstenaar via diverse evenementen in de kijker gezet wordt.

Lees het volledige artikel
  20 april 2018

Delen Private Bank geeft om goede doelen

Elk jaar schaart Delen Private Bank zich achter enkele goede doelen vanuit een zorgende, pedagogische of artistieke bewogenheid. Dit jaar valt de keuze op een weeshuis in Cambodja, dagopvang voor volwassenen met een handicap, kankeronderzoek, Panathlon en Borgerstein.

Lees het volledige artikel
29 maart 2018
 
 
Nederlands
Nederlands Français English