Onze waarden

Onze waarden

“De waarden van de bank zijn ons kompas bij alles wat we doen”, zegt René Havaux, CEO van Delen Private Bank. We hebben er vijf: behoedzaamheid, duurzaamheid, persoonlijk contact, een familiale touch en efficiëntie. Ze vormen het karakter van de bank. Ze geven richting aan onze missie, strategie en filosofie. Zo maken wij het verschil. Vijf quotes voor de vijf waarden waar we rotsvast in geloven. Als u op de quote drukt, krijgt u meer uitleg over wat wij onder elke waarde verstaan.

Behoedzaamheid

 • Als een goede huisvader uw vermogen beheren: dat is sinds jaar en dag het credo van Delen Private Bank. Onze aanpak richt zich op een duurzame bescherming, groei en planning van uw vermogen. Dat impliceert een open, alerte en risicobewuste blik op de lange termijn. En een duidelijke, no-nonsense dienstverlening. Het is uw houvast voor financiële gemoedsrust, nu en straks.

 •  

  Duurzaamheid

 • De toekomst van uw vermogen is een verhaal op lange termijn. Want financieel rendement is maar van lange duur als het met respect voor klimaat, mens en goed bestuur gebeurt. Daarom is het beheer bij ons fundamenteel duurzaam. Daarom onderschrijft de bank en haar fondsbeheerder Cadelam de UN Principles for Responsible Investment (UN PRI). En daarom bieden onze juridische adviezen rechtszekere oplossingen, ver weg van vergankelijke juridische spitstechnologie.

 •  

  Persoonlijk contact

 • Private banking is een people business. Alles staat of valt bij vertrouwen. Dat vergt een persoonlijke aanpak. De bank moet tegelijk toegankelijk en discreet zijn. Daar zorgt uw vertrouwde relatiebeheerder voor. Hij of zij is uw rechtstreekse en persoonlijke contactpersoon van de bank. Zo bent u zeker van een snelle, continue en coherente opvolging.

 •  

  Familiale touch

 • Delen Private Bank groeide op tachtig jaar tijd uit van een wisselkantoor tot een moderne nichespeler in vermogensbeheer. Het geheim? Een familiaal aandeelhouderschap (de familie Jacques Delen) én een strategische participatie van een grote groep (Ackermans & van Haaren). Dankzij die combinatie is uw vermogen in sterke en veilige handen. Het laat de bank bovendien toe om een autonome en onafhankelijke koers te varen.

 •  

  Efficiëntie

 • Eigentijdse dienstverlening op maat kan niet zonder technologie. En toch is digitalisering nooit een doel, maar een middel om u nog beter te bedienen: comfortabeler, veiliger en sneller. Dat bewijzen onze digitale oplossingen: de Delen app, Delen OnLine en Delen Family Services.

 

Hoe maakt onze bank het verschil?

Maak kennis met Delen Private Bank.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English