Nieuws

It’s complicated: de relatie tussen economie en politiek
03 december 2019 | Marktinformatie

De markten waren in 2019 vrij woelig. Beleggers werden heen en weer geslingerd tussen vertrouwen en twijfel, maar uiteindelijk kregen de positieve krachten de overhand. Welke?

De drie werven van de euro
29 november 2019 | Actualiteit

De fundamenten van de euro moeten nog verder versterkt worden. Drie belangrijke projecten wachten hiervoor op uitvoering.

De onstuitbare transitie naar online en eco
25 november 2019 | Portefeuille-analyse

Digitale handel en groene energie zijn vandaag een belangrijke trend. Hoe speel je daarop in als investeerder op lange termijn?

In de pers: Uw hele vermogen binnen handbereik
06 november 2019 | Corporate

Met deze nieuwe tool bewaart u uw belangrijke documenten op één plek en krijgt u een totaaloverzicht van uw vermogen. Transparant, eenvoudig en veilig.

Video Delen Family Services
18 oktober 2019 | Video

Delen Family Services brengt alle financiële aspecten van uw persoonlijke en zakelijke verhaal in kaart. En dat is de eerste stap naar een weldoordachte financiële planning. Ontdek hoe DFS u op weg helpt naar een vooruitziend plan.

Demografische ontwikkelingen creëren interessante investeringskansen
08 oktober 2019 | Portefeuille-analyse

Verstedelijking, vergrijzing en de groeiende middenklasse in Azië creëren investeringskansen. Welke juist? En wat is hun impact?

Fusies en overnames: no big deal?
24 september 2019 | Cadelam

Een spectaculaire fusie of overname is vaak een probaat middel om de sfeer op de beurzen erin te houden. Wat drijft die markt van mergers en acquisitions (‘M&A- markt’)? En wie of wat zou een einde kunnen maken aan de fusiepret?

Delen Private Bank neemt Nobel Vermogensbeheer in Nederland over
16 september 2019 | Corporate

Delen Private Bank neemt Nobel Vermogensbeheer over, een onafhankelijke vermogensbeheerder in Nederland.

De euro: 20 jaar kleurrijke geschiedenis
16 september 2019 | Marktinformatie

Het is een Europese paradox van formaat: ondanks de opmars van de eurosceptische bewegingen is de euro populairder dan ooit. Zeker, de euro heeft enkele pittige crisissen gekend. Maar steeds kwam de eenheidsmunt er sterker uit.

Taks op effectenrekeningen
16 september 2019 | Juridisch

Vorig jaar werd een taks op effectenrekeningen ingevoerd. Hierdoor was elke natuurlijke persoon een taks verschuldigd van 0,15% indien hij of zij in de loop van 2018 titularis was van een of meerdere effectenrekeningen waarop voor minstens 500.000 euro aan belastbare effecten stond.

Zomer aan de kust
16 september 2019 | Corporate

Delen Private Bank vierde dit jaar de vijfde verjaardag van haar samenwerking met de Royal Belgian Sailing Club (RBSC) in Knokke. De zeilclub en de bank hebben heel wat gemeen: wij vinden zaken als vertrouwen, teamwork, aandacht voor het gezin en geloof in jong talent erg belangrijk.

Al fietsend naar de top voor het goede doel
13 september 2019 | Corporate

Liters water, een hoop doorzettingsvermogen en vooral heel veel zin. Dit namen 10 van onze collega’s mee in hun rugzak naar de Vogezen eind augustus.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English