Nieuws

“Duurzaamheid brengt een extra dynamiek op gang”
06 augustus 2019 | Corporate

Succesvol ondernemen is vandaag – terecht – niet langer geënt op winstgevendheid en efficiëntie alleen. Transparantie, toerekenbaarheid en duurzaamheid duiken op in zowat elk mission statement. Maar hoe vult een nichespeler dat begrip duurzaamheid in?

Eenvoudiger toegang tot Delen OnLine met itsme®
02 augustus 2019 | Digitaal

Delen Private Bank streeft al jaren naar een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke private banking-ervaring, gepaard met een zeer hoog beveiligingsniveau. De koppeling van de mobiele app itsme® met Delen OnLine is een nieuwe stap in dit project.

CEO Delen Private Bank: ‘Er zijn weinig overnameprooien in ons land’
22 juli 2019 | Corporate

Hoewel Delen Private Bank weinig overnameprooien ziet in ons land, maakt zij zich geen zorgen over de groei van het beheerd vermogen. ‘Er is nog een groot potentieel voor organische groei.’

Thematisch beleggen: de innovatieve kracht van technologie
05 juli 2019 | Portefeuille-analyse

In onze reeks over investeringsthema’s op lange termijn zoemen we in dit artikel in op technologie. Welke bedrijven combineren innovatieve kracht met duurzame winstgroei? Het antwoord leidt naar 3 c’s: cloud, connectivity en cybersecurity.

Delen Summer Hockey Stage
26 juni 2019 | Corporate

Hockey kamp in Knokke op 12,13 en 14 augustus

BKO, spannende spelformule met verrassende wendingen
18 juni 2019 | Corporate

Wegens groot succes verlengd: De Belgian Knockout! Vorig jaar werd het tornooi na achttien jaar opnieuw op de agenda van de European Tour gezet. Meer dan 18.000 bezoekers kwamen supporteren op Rinkven in ’s-Gravenwezel bij Antwerpen.

De zorgvolmacht, nu ook voor uw persoon
18 juni 2019 | Juridisch

Vandaag denken aan later, dat is het motto van elke goede planning. Dat geldt ook voor uw vermogen. Met een zorgvolmacht geeft u iemand de opdracht om over uw belangen te waken als u daar zelf niet meer toe in staat bent.

Delen OnLine en de Delen app: what’s new?
18 juni 2019 | Corporate

Steeds meer klanten ontdekken het voordeel van ons digitale platform: een directe toegang tot de portefeuilles via smartphones, tablets en computers, op elk moment en vanuit elke plek. Delen Private Bank blijft investeren in de veiligheid, efficiëntie en performantie van de Delen app en Delen OnLine.

Puffen en zweten tegen Parkinson
17 juni 2019 | Corporate

Delen Private Bank sponsort al vele jaren Run for Parkinson van Demoucelle Parkinson Charity. De stichting zet zich in om de genezing van de ziekte van Parkinson te versnellen.

Welkom in Waterloo!
14 juni 2019 | Corporate

In september vindt de officiële opening plaats van het elfde kantoor van Delen Private Bank in België. Kantoor Waterloo wordt de toegangspoort voor klanten uit Waals-Brabant. Collega’s Grégory Van Gorp en Patrick Descamps verwelkomen hen sinds half juni op de Drève Richelle nummer 167.

Engagement: Een actieve aandeelhouder achter elk sterk bedrijf
12 juni 2019 | Cadelam

Hoe ondersteunen Delen Private Bank en haar fondsenbeheerder Cadelam bedrijven bij het duurzaam creëren van waarde, voor de onderneming zelf én voor mens, milieu en samenleving?

“Steeds dicht bij de klant”
07 juni 2019 | Corporate

Private Banking is bij uitstek een persoonlijk metier. Dicht bij de klanten staan is dan ook een belangrijke succesfactor in het groeiverhaal van de bank. Sinds haar ontstaan in 1936 groeide de bank gestaag en evenwichtig, met aandacht voor de identiteit en waarden van de bank.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English