Video

Waarom nog investeren in aandelen?
07 mei 2021 | Video

Is er nog opwaarts potentieel voor aandelen, na de opwaartse rit van het voorbije jaar? Zeker, en we geven er u drie argumenten voor. Bekijk de video.

Back to normal
02 april 2021 | Video

De economische groei trekt terug aan. Maar die relance duwt ook de rentes omhoog. Wat betekent dat voor u als belegger? Bekijk de video.

Video: 'Duurzaam denken werkt aanstekelijk'
02 maart 2021 | Video

Duurzaam beleggen raakt aan de kern van ons vak: uw vermogen beschermen en beheren, voor nu en morgen. Hoe brengt de bank ESG-proof beleggen in de praktijk? Ontdek het hier.

2021: het jaar van de hoop
07 januari 2021 | Video

De coronacrisis liet de beurzen in 2020 uiteraard niet onberoerd. Maar ook toen de golven hoog waren, richtten de bank en fondsenbeheerder Cadelam de blik op de lange termijn en zagen ze de kansen van duurzame thema’s en kwaliteitsvolle bedrijven.

De Amerikaanse verkiezingen: professor Bart Kerremans blikt vooruit
16 oktober 2020 | Delen-Nieuws

De race naar het Witte Huis neemt almaar meer verrassende wendingen aan. Amerika-kenner en professor aan de KU Leuven Bart Kerremans maakt in deze video een stand van zaken op en blikt vooruit.

Achter de schermen van de Belgische staatsschuld: een interview met Jean Deboutte
10 september 2020 | Delen-Nieuws

De economische impact van Covid-19 heeft de schulden van de Belgische staat serieus opgepookt. In België worden deze schulden beheerd door het Federaal Agentschap van de Schuld.

Zijn aandelen vandaag nog aantrekkelijk na de recente beursklim?
28 augustus 2020 | Video

We leggen u ook in enkele woorden uit hoe het komt dat de beurzen blijven stijgen, zelfs al verzwakken de economische cijfers.

Technologie en Delen Private bank: een vierdelig interview met Peter Hinssen
16 juli 2020 | Digitaal

Peter Hinssen is een van de meest vermaarde opinieleiders omtrent radicale innovatie, leiderschap en de impact van digitalisering op de maatschappij en het bedrijfsleven. Wij spraken met hem over zijn visie op technologie en Delen Private Bank in een reeks van vier video’s.

Videoboodschap van de nieuwe directie en Jacques Delen
21 april 2020 | Delen-Nieuws

Het gebeurt niet vaak dat u een persoonlijke boodschap krijgt van het volledige directiecomité. Maar vandaag willen we u een hart onder de riem steken. Want dit zijn uitzonderlijke tijden.

Marktupdate van een historisch kwartaal – een homevideo
03 april 2020 | Beurs-en-economie

Onze terugblik op een kwartaal waar geschiedenis werd geschreven. Want ook tijdens deze bijzondere tijden informeren we u zo goed mogelijk. Vanuit ons kot!

Hoe was 2019 en wat brengt 2020 op de beurs?
10 januari 2020 | Beurs-en-economie

U krijgt een korte terugblik op 2019, een vooruitblik op 2020 en onze strategie in het portefeuillebeheer.

L’esprit de camaraderie van Peter Praet
16 december 2019 | Delen-Nieuws

Peter Praet, voormalige econoom van de Europese Centrale Bank, geeft zijn visie op de huidige economische situatie en licht de opportuniteiten toe.

Meer nieuws
 
 
Nederlands
Nederlands Français English