Digitaal

Eenvoudiger toegang tot Delen OnLine met itsme®

02 augustus 2019 | Digitaal

Delen Private Bank streeft al jaren naar een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke private banking-ervaring, gepaard met een zeer hoog beveiligingsniveau. De koppeling van de mobiele app itsme® met Delen OnLine is een nieuwe stap in dit project.

itsme

Door deze nieuwe functie is het voor u gemakkelijker om in te loggen op Delen OnLine. U heeft uw gebruikersnaam en digipass niet meer nodig, hoewel deze optie blijft bestaan.

Itsme® vormt uw digitale identiteit, gekoppeld aan uw rijksregisternummer. Zo kunt u zich aanmelden bij uw bank, uw belastingaangifte invullen of de informatie raadplegen die de overheidsinstellingen over u hebben. Deze unieke methode maakt het gemakkelijk u op diverse platformen te identificeren.

De itsme® app is bijzonder veilig dankzij een unieke combinatie van drie veiligheidsparameters: uw SIM-kaart (mobiel nummer), mobiel apparaat en persoonlijke itsme® -code.

Als u op deze manier verbinding wilt maken met Delen OnLine, moet u de itsme®-app downloaden naar uw mobiele telefoon en een itsme®-account aanmaken. Het hele proces van het creëren van deze digitale identiteit wordt duidelijk uitgelegd op de website www.itsme.be. U vindt er ook een antwoord op veel vragen die u mogelijks heeft.

In de nabije toekomst zal itsme® ook beschikbaar zijn om de Delen app te registreren wanneer u deze voor het eerst op een toestel gebruikt. Na de registratie is de Delen app veilig toegankelijk via een persoonlijke PIN-code of door gebruik te maken van de Face ID of Touch ID-functie op uw telefoon.

Heeft u vragen over dit nieuwe verbindingssysteem, aarzel dan niet om contact op te nemen met een relatiebeheerder die u graag verder helpt

 
 
Nederlands
Nederlands Français