Delen-Nieuws

Proficiat Thomas & Thomas!

26 november 2018 | Delen-Nieuws

They did it! Thomas Pieters en Thomas Detry brengen de World Cup of Golf mee naar huis. Een fantastische prestatie, waar alle Belgen trots op zijn. En Delen Private Bank, sponsor van het topduo sinds 2016, in het bijzonder.

Voor wie een hart voor golf heeft, was het talent en de drive van Thomas & Thomas al lang overduidelijk. Delen Private Bank zag een succesvolle toekomst voor beide heren.

Kansen geven aan jonge toptalenten hoort bij het langetermijndenken van Delen Private Bank. Sinds ons partnerschap zagen we de ster van Thomas en Thomas almaar rijzen, en nu grijpen ze de World Cup of Golf. Wauw!

Waarom sponsort Delen Private Bank Golf?

Delen Private Bank is al meer dan 25 jaar actief op de greens. Dat is niet toevallig. De golfsport is een evenwichtsoefening tussen bewegen en denken. Concentratie en rust komen samen. Een golfer handelt bedachtzaam. En dat is precies de attitude die Delen Private Bank hanteert bij het vermogensbeheer van haar klanten. Wij richten ons op de bescherming, groei en vlotte overdracht van het vermogen.

 
 
Nederlands
Nederlands Français