Delen-Nieuws

Delen Private Bank opent kantoor in Leuven

03 december 2018 | Delen-Nieuws

Eind november opende Delen Private Bank officieel de deuren van haar nieuwe kantoor op de Bondgenotenlaan 140 in Leuven. Volgens kantoorverantwoordelijken Chris Punie en Peter Willems neemt kantoor Leuven een centrale plaats in, tussen de kantoren van Antwerpen, Brussel, Westerlo en Hasselt.

“We willen dicht bij onze klanten zijn”, legt Peter Willems uit. “Toegankelijkheid en lokale verankering is daarbij key. Hoe kan je een persoonlijke touch geven aan je dienstverlening als je niet weet wat er leeft in je regio? Leuven is een erg dynamische stad: er is de universiteit, het universitair ziekenhuis en talrijke spin-offs. Wij maken actief deel uit van die gemeenschap.”

Onlangs ging de bank bijvoorbeeld een samenwerking aan met het M-Museum. De bank ondersteunt het museum in het behoud van het culturele erfgoed. “Er is een duidelijke match”, vindt Chris Punie. “Behoud en zorg van het culturele erfgoed is een rode draad doorheen ons kantorenbeleid. Onze kantoren zijn meestal panden die in hun oude glorie hersteld werden.”

"We bouwen duurzame relaties op van generatie op generatie. Daar hebben onze klanten wel oren naar”.
Chris Punie en Peter Willems

Ook de universiteit is een lokale troef waar de bank graag op inspeelt. “Het bulkt hier van het jonge talent”, aldus Peter. “Onze langetermijnvisie komt hier dus goed van pas. We bouwen duurzame relaties op van generatie op generatie. Daar hebben onze klanten wel oren naar”.

Dicht bij de klant zijn heeft ook een digitale dimensie. “De noden van deze tijd zijn sterk veranderd, en daar geeft onze Delen app een goed antwoord op”, weet Chris. “De klant wil vandaag snel, efficiënt en veilig toegang krijgen tot zijn beleggingsportefeuille en relatiebeheerder. Ook dat creëert gemoedsrust en vertrouwen. “Voor meer complexe zaken zoals vermogensplanning appreciëren onze klanten een goed persoonlijk gesprek, in de huiselijke omgeving van ons kantoor op de Bondgenotenlaan. Die twee samen - persoonlijk contact en digitale aanwezigheid – vormen een perfecte tandem in onze private banking business.”

 
 
Nederlands
Nederlands Français