Delen-Nieuws

Delen Private Bank heet Bank de Kremer welkom in de groep

21 juni 2018 | Delen-Nieuws

Op 20 juni stelden Bank J.Van Breda & C° en Delen Private Bank een nieuwe bank voor: Bank de Kremer. Deze bank brengt via een gloednieuwe app uw financiële situatie in kaart, met het oog op een zorgeloze financiële toekomst.

De app is kosteloos, anoniem en vrijblijvend voor iedereen die meer inzicht wil in zijn financiële situatie later, na zijn professionele leven. Wie na het invullen van alle gegevens in de app nood heeft aan professioneel advies rond vermogensplanning, beheer en optimalisatie, kan aankloppen bij Bank de Kremer.

Paul De Winter verwelkomt de nieuwe bank in de familie. “We stellen onze goede-huisvader-filosofie graag ten dienste van Bank de Kremer”, zegt de CEO van Delen Private Bank. “Vergelijk het met onze vruchtbare samenwerking met Bank Van Breda, vandaag al ruim twintig jaar. We kijken ernaar uit om ook nu iets moois op te bouwen.”

Bank de Kremer (vroeger ABK bank) gaat van start met een netwerk van zes kantoren in Antwerpen, Mechelen, Schoten, Turnhout, Gent en Hasselt.

Meer over Bank de Kremer in het persbericht en het nieuwsitem op KanaalZ

App downloaden? Dat kan via Google Play of de App Store, of kijk voor meer info op www.bankdekremer.be

App Bank De Kremer