Delen-Nieuws

Al fietsend naar de top voor het goede doel

13 september 2019 | Delen-Nieuws

Liters water, een hoop doorzettingsvermogen en vooral heel veel zin. Dit namen 10 van onze collega’s mee in hun rugzak naar de Vogezen eind augustus. Samen met 2.200 andere deelnemers beklommen ze de col 'La Planche de Belles Filles' en de 'Ballon d'Alsace' voor de astma- en allergiekoepel en Mucovereniging. Dit evenement bracht maar liefst 64.668,20 euro op. Een prachtige prestatie!

Teamspirit als drijfveer

Voor Esther was het dit jaar de allereerste keer. En daar zal het volgens haar niet bij blijven. Ze getuigt: "We hebben altijd samen gefietst. Er heerste een sterk groepsgevoel en dit was heel motiverend. De ervaren coureurs onder ons trokken de beginners echt mee naar boven. Een super ervaring!"

Delen Private Bank is bijzonder enthousiast over de reacties, en vooral ook over dit ‘Climbing for life’ initiatief. Want teamspirit, elkaar ondersteunen en anderen helpen zijn waarden die ze hoog in het vaandel dragen. Bovendien zorgt voldoende beweging voor een gezonde geest in een gezond lichaam. En een goede gezondheid, daar begint tenslotte eigenlijk alles mee.

 
 
Nederlands
Nederlands Français