Delen-Nieuws

‘Open House’-webinar: Delen Private Bank opent haar deuren voor u!
08 juni 2021 | Delen-Nieuws

In deze moeilijke tijden wil Delen Private Bank dicht bij klanten en prospecten staan en blijven informeren. CEO René Havaux verwelkomt u op ons ‘Open House’-webinar.

Realisaties van ons duurzaamheidsbeleid in 2020
01 juni 2021 | Delen-Nieuws

Wat realiseerde de bank op het vlak van duurzaamheid? Stak corona een stok tussen de wielen van Delens ESG-ambities? Lees het interview.

Van passie tot professionalisme: Delen kiest voor de sport
01 maart 2021 | Delen-Nieuws

Voormalig CEO Paul de Winter vertelt in een gesprek hoe Delen Private Bank kiest voor de sport en sponsoring. Lees het interview.

Delen Private Bank driemaal bekroond op Euromoney Awards 2021
11 februari 2021 | Delen-Nieuws

Dit jaar viel de eer te beurt aan Delen Private Bank, tot driemaal toe. Deze prijzen bevestigen onze deskundigheid en de kwaliteit van onze aanpak én van onze medewerkers.

Op de bank met Brafa
25 januari 2021 | Delen-Nieuws

De wereldvermaarde kunstbeurs Brafa kan dit jaar door corona niet doorgaan in Tour & Taxis, maar gelukkig bedachten de organisatoren een mooi alternatief: Brafa in the Galleries.

Delen Private Bank steunt verschillende goede doelen
22 december 2020 | Delen-Nieuws

De pandemie staat al maandenlang op het voorplan en toont de noodzaak tot solidariteit. Mensen die sowieso al kwetsbaar waren, kregen de hardste klappen te verduren. Het is dus meer dan ooit nodig dat deze groep structurele oplossingen aangereikt krijgt om hun leven beter, veiliger en weerbaarder te maken.

Interview met Michel Buysschaert
08 december 2020 | Delen-Nieuws

Wie is Michel Buysschaert, het nieuwe lid van het directiecomité van Delen Private Bank? We schotelden hem een paar vragen voor.

Met welke beleggingen behoudt u uw koopkracht?
03 december 2020 | Delen-Nieuws

Eens de inflatie weer opflakkert, vreten de lage rentevoeten uw koopkracht aan. Welke beleggingen bieden voldoende rendement om dat verlies te compenseren?

“Onze portefeuilles trotseren de hoge golven”
23 oktober 2020 | Delen-Nieuws

U krijgt in onze nieuwsartikels en video’s vaak te horen: “Cadelam, de fondsenbeheerder binnen groep Delen, volgt die of die strategie”. Maar wie is Cadelam eigenlijk? En wat is de relatie met de bank?

De Amerikaanse verkiezingen: professor Bart Kerremans blikt vooruit
16 oktober 2020 | Delen-Nieuws

De race naar het Witte Huis neemt almaar meer verrassende wendingen aan. Amerika-kenner en professor aan de KU Leuven Bart Kerremans maakt in deze video een stand van zaken op en blikt vooruit.

Video Marktupdate: beleggers aarzelen
02 oktober 2020 | Delen-Nieuws

Beleggers worstelen vandaag met een aantal vragen. Is er sprake van een techbubbel? Komt er inflatie op ons af? En hoe bouwen we de schuldenberg af? In deze marktupdate zetten we de puntjes op de i.

Trump of Biden: maakt het wat uit voor u als belegger?
10 september 2020 | Delen-Nieuws

Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus om een president te kiezen. Wie krijgt de stem van de belegger – Trump of Biden?

Meer nieuws
 
 
Nederlands
Nederlands Français English