Corporate

“Digitalisering maakt tijd vrij voor echt klantencontact”
17 mei 2019 | Corporate

Met de Delen app gaat Delen Private Bank in op de moderne noden van een private bank. Drie directieleden lichten de digitale tool toe.

De toegevoegde waarde van discretionair verantwoord vermogensbeheer
10 mei 2019 | Corporate

Paul De Winter, René Havaux en Arnaud Van Doosselaere, leden van het directiecomité van Delen Private Bank, vertellen ons in een eerste deel van het interview de toegevoegde waarde van een vermogensbeheerder in zulke moeilijke marktcontext. Ze blikken terug op 2018 en bekijken de uitdagingen vanuit het perspectief van de filosofie van de bank.

Maak werk van een zorgvolmacht
18 april 2019 | Actualiteit

Met een zorgvolmacht bespaart u uw dierbaren een hoop rompslomp mocht u ooit wilsonbekwaam worden. Waar moet u op letten?

Een evenwichtsoefening op lange termijn
18 maart 2019 | Corporate

In november vorig jaar wonnen Thomas Pieters en Thomas Detry de World Cup of Golf in Melbourne. Een primeur voor België! We konden het duo strikken voor een interview - tussen twee tornooien door.

#DelenHackDays brengt knappe projecten voort
13 maart 2019 | Corporate

De tweede editie van de Delen Hack Days vond plaats op 14 en 15 februari. Eenentwintig getalenteerde en gepassioneerde jonge IT’ers bedachten in team een aantal innoverende oplossingen voor de sector van private banking.

Delen Private Bank steunt goede doelen
13 maart 2019 | Corporate

Elk jaar schaart Delen Private Bank zich achter enkele goede doelen vanuit een zorgende, pedagogische of artistieke bewogenheid. Vaak treedt de bank niet alleen op als geldschieter, maar neemt ze ook concreet engagement op. Bijvoorbeeld door het onderwerp extra in het voetlicht te plaatsen via een lezing of evenement. We lichten een vijftal initiatieven toe.

René Havaux wordt CEO van de bank
13 maart 2019 | Corporate

Op 31 maart 2019 geeft Paul De Winter de fakkel door aan René Havaux als voorzitter van het directiecomité. “De leiding van de bank is teamwerk. Er is een nieuwe kopman, verder verandert er niets”, aldus beide heren. Lees het volledige artikel.

Musica Mundi
24 februari 2019 | Actualiteit

Bestaat er in België een topschool voor jonge muzikanten? Sinds kort wel, ja. In de Musica Mundi School volgen jonge talenten hun secundaire studies én een muzikale opleiding op topniveau.

Ontbijt met Jacques Delen: ‘Je kan niet net op tijd voorzichtig worden’
02 februari 2019 | Corporate

Hij liet Bank Delen uitgroeien van een wisselkantoortje tot een hyperperformante vermogensbeheerder. Maar u zult hem niet horen stoefen. Ontbijt met De Tijd.

Brafa 2019: Spelen met lijnen, perspectief en contrast
30 januari 2019 | Corporate

Voor het dertiende jaar op rij is Delen Private Bank enthousiaste principal partner van de kunst-en antiekbeurs Brafa. Ook dit jaar stellen mevrouw Marie-Alix Delen en haar dochter Anne-Sophie een unieke compositie voor, speciaal bedacht ter gelegenheid van Brafa.

In de nieuwe advertentiecampagne spelen onze waarden de hoofdrol
30 januari 2019 | Corporate

Delen Private Bank lanceert dit jaar een nieuwe advertentiecampagne. De kernboodschap luidt: ook wat je niet ziet, is vaak van onschatbare waarde.

De tandem van een moderne dicht-bij-de-klant service
17 december 2018 | Corporate

Delen Private Bank gaat wel eens tegen de stroom in. Ze breidt haar kantoren uit bijvoorbeeld, terwijl sectorgenoten net vestigingen sluiten.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English