Corporate

Uw hele vermogen binnen handbereik
06 november 2019 | Corporate

Met deze nieuwe tool bewaart u uw belangrijke documenten op één plek en krijgt u een totaaloverzicht van uw vermogen. Transparant, eenvoudig en veilig.

Video Delen Family Services
18 oktober 2019 | Corporate

Delen Family Services brengt alle financiële aspecten van uw persoonlijke en zakelijke verhaal in kaart. En dat is de eerste stap naar een weldoordachte financiële planning. Ontdek hoe DFS u op weg helpt naar een vooruitziend plan.

Delen Private Bank neemt Nobel Vermogensbeheer in Nederland over
16 september 2019 | Corporate

Delen Private Bank neemt Nobel Vermogensbeheer over, een onafhankelijke vermogensbeheerder in Nederland.

Zomer aan de kust
16 september 2019 | Corporate

Delen Private Bank vierde dit jaar de vijfde verjaardag van haar samenwerking met de Royal Belgian Sailing Club (RBSC) in Knokke. De zeilclub en de bank hebben heel wat gemeen: wij vinden zaken als vertrouwen, teamwork, aandacht voor het gezin en geloof in jong talent erg belangrijk.

Al fietsend naar de top voor het goede doel
13 september 2019 | Corporate

Liters water, een hoop doorzettingsvermogen en vooral heel veel zin. Dit namen 10 van onze collega’s mee in hun rugzak naar de Vogezen eind augustus.

Delen Private Bank lanceert Delen Family Services
04 september 2019 | Corporate

Delen Private Bank creëerde een tool die orde schept in uw administratie, inzicht geeft in uw totale vermogen en realistische simulaties maakt over uw toekomstige vermogen: Delen Family Services. Het resultaat? Een vooruitziend plan, gestoeld op professioneel juridisch en financieel advies op maat.

“Duurzaamheid brengt een extra dynamiek op gang”
06 augustus 2019 | Corporate

Succesvol ondernemen is vandaag – terecht – niet langer geënt op winstgevendheid en efficiëntie alleen. Transparantie, toerekenbaarheid en duurzaamheid duiken op in zowat elk mission statement. Maar hoe vult een nichespeler dat begrip duurzaamheid in?

CEO Delen Private Bank: ‘Er zijn weinig overnameprooien in ons land’
22 juli 2019 | Corporate

Hoewel Delen Private Bank weinig overnameprooien ziet in ons land, maakt zij zich geen zorgen over de groei van het beheerd vermogen. ‘Er is nog een groot potentieel voor organische groei.’

Delen Summer Hockey Stage
26 juni 2019 | Corporate

Hockey kamp in Knokke op 12,13 en 14 augustus

BKO, spannende spelformule met verrassende wendingen
18 juni 2019 | Corporate

Wegens groot succes verlengd: De Belgian Knockout! Vorig jaar werd het tornooi na achttien jaar opnieuw op de agenda van de European Tour gezet. Meer dan 18.000 bezoekers kwamen supporteren op Rinkven in ’s-Gravenwezel bij Antwerpen.

Delen OnLine en de Delen app: what’s new?
18 juni 2019 | Corporate

Steeds meer klanten ontdekken het voordeel van ons digitale platform: een directe toegang tot de portefeuilles via smartphones, tablets en computers, op elk moment en vanuit elke plek. Delen Private Bank blijft investeren in de veiligheid, efficiëntie en performantie van de Delen app en Delen OnLine.

Puffen en zweten tegen Parkinson
17 juni 2019 | Corporate

Delen Private Bank sponsort al vele jaren Run for Parkinson van Demoucelle Parkinson Charity. De stichting zet zich in om de genezing van de ziekte van Parkinson te versnellen.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English