Corporate

De tandem van een moderne dicht-bij-de-klant service
17 december 2018 | Corporate

Delen Private Bank gaat wel eens tegen de stroom in. Ze breidt haar kantoren uit bijvoorbeeld, terwijl sectorgenoten net vestigingen sluiten.

Delen OnLine opgefrist en uitgebreid met extra functies
17 december 2018 | Corporate

Delen OnLine, de online dienst van Delen Private Bank, steekt sinds begin oktober in een nieuw jasje. Met Delen OnLine en de Delen app heeft u op een eenvoudige en veilige manier toegang tot uw portefeuille, 24/7.

Verantwoord Vermogensbeheer – van hype naar nieuwe realiteit
17 december 2018 | Corporate

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Sociaal Verantwoord Investeren, actief aandeelhouderschap... De toenemende aandacht voor duurzaamheid in de financiële sector is opvallend.

Runner’s high op de Adecco Brussels Ekiden 2018
17 december 2018 | Corporate

Een enthousiast team van 36 collega’s zakten eind september af naar het Koning Boudewijnstadion voor de verjaardageditie van de Adecco Brussels Ekiden.

Delen Private Bank opent kantoor in Leuven
03 december 2018 | Corporate

Eind november opende Delen Private Bank officieel de deuren van haar nieuwe kantoor op de Bondgenotenlaan 140 in Leuven.

Kantoor Hasselt blaast 10 kaarsjes uit
21 november 2018 | Corporate

In november is het precies 10 jaar geleden dat Bart Menten en Filip Gielkens, regioverantwoordelijken voor de regio Limburg, het kantoor Hasselt openden.

Ontdek onze nieuwe Delen OnLine
12 oktober 2018 | Corporate

Delen OnLine, de online dienst van Delen Private Bank, steekt vanaf volgende week in een nieuw jasje. Aan het aanmeldproces verandert er echter niets: u logt dus in zoals u gewend bent.

De zomer van Delen Private Bank - Tussen sport en cultuur
17 september 2018 | Corporate

Ook dit jaar schitterden zeilboten in de kleuren van Delen Private Bank op zee en aan het strand van de Royal Belgian Sailing Club in Knokke. Sinds 2014 is de bank trotse partner van de zeilclub. Een samenwerking die gebaseerd is op gemeenschappelijke waarden zoals vertrouwen, teamgeest, aandacht voor het gezin en een langetermijnvisie.

Stynen-expo op de Biënnale Interieur in Kortrijk
17 september 2018 | Corporate

Delen Private Bank is ook dit jaar trotse partner van Biënnale Interieur Kortrijk. Sinds haar ontstaan draagt de bank kunst, interieur en design een warm hart toe.

Delen Private Bank opent haar deuren in Leuven
17 september 2018 | Corporate

Eind november opent Delen Private Bank de deuren van haar nieuwe kantoor op de Bondgenotenlaan 140 in Leuven. Kantoorverantwoordelijken Chris Punie en Peter Willems kijken er samen met de andere collega’s alvast naar uit hun klanten in het nieuwe pand te verwelkomen.

Best Digital Private Bank Belgium Award voor de tweede keer op rij
17 september 2018 | Corporate

Met de Delen app kunt u op een realtime, veilige en comfortabele manier uw portefeuille, de laatste transacties en de stand van de beurzen raadplegen.

"We hebben vertrouwen in 2018, na de mooie resultaten van 2017"
25 juni 2018 | Corporate

In 2017 veroorzaakten de geopolitieke spanningen enkele schokgolven op de markten, maar uiteindelijk hebben de beurzen correct gepresteerd. Aan het begin van 2018 keert de angst bij de beleggers echter terug. Hoe positioneert Delen Private Bank zich in deze context? Paul De Winter, René Havaux en Arnaud van Doosselaere zijn aan het woord.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English