Actualiteit

Achter de schermen van de Belgische staatsschuld: een interview met Jean Deboutte
20 augustus 2020 | Actualiteit

De economische impact van Covid-19 heeft de schulden van de Belgische staat serieus opgepookt. In België worden deze schulden beheerd door het Federaal Agentschap van de Schuld.

Paniek is een slechte raadgever
08 juni 2020 | Actualiteit

Wat zegt een private banker in coronatijden tegen zijn klanten? “Blijf rustig. Spring niet van de boot tijdens een storm”, stelt René Havaux, de voorzitter van het directiecomité van Delen Private Bank.

Videoboodschap van de nieuwe directie en Jacques Delen
21 april 2020 | Actualiteit

Het gebeurt niet vaak dat u een persoonlijke boodschap krijgt van het volledige directiecomité. Maar vandaag willen we u een hart onder de riem steken. Want dit zijn uitzonderlijke tijden.

Drie vragen en antwoorden over het beheer van uw portefeuille
02 april 2020 | Actualiteit

Er wordt deze dagen geschiedenis geschreven, ook op de financiële markten. Die onzekerheid roept wellicht belangrijke vragen bij u op over het beheer van uw portefeuille. Drie vragen komen vaak terug. We zetten ze voor u op een rij.

Delen Private Bank in tijden van corona
20 maart 2020 | Actualiteit

Sinds dinsdag is het openbare leven in België lamgelegd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Toch doen we er alles aan om u de best mogelijke dienstverlening te verlenen, ook in deze uitdagende omstandigheden.

De drie werven van de euro
29 november 2019 | Actualiteit

De fundamenten van de euro moeten nog verder versterkt worden. Drie belangrijke projecten wachten hiervoor op uitvoering.

“Golf zit in het DNA van Delen Private Bank”
29 mei 2019 | Actualiteit

Op 31 maart gaf Paul De Winter de CEO-fakkel door aan René Havaux. Paul blijft lid van het directiecomité en zal er zijn expertise de komende tijd blijven delen met zijn collega’s. “De bank groeide de voorbije vijf jaar gestaag”, aldus het directielid.

"Op cruciale momenten durven we de klanten tegen te spreken"
25 april 2019 | Actualiteit

Delen Private Bank bouwt voor haar klanten gediversifieerde portefeuilles waarmee ze stormen op de financiële markten kunnen doorstaan. ‘Mensen die panikeren verkopen meestal op het slechtste moment. Als je weet dat je door de storm geraakt, moet je niet overboord springen’, zeggen Paul De Winter en René Havaux, de uitgaande en de nieuwe CEO van de vermogensbeheerder.

Maak werk van een zorgvolmacht
18 april 2019 | Actualiteit

Met een zorgvolmacht bespaart u uw dierbaren een hoop rompslomp mocht u ooit wilsonbekwaam worden. Waar moet u op letten?

René Havaux wordt CEO van de bank
13 maart 2019 | Corporate

Op 31 maart 2019 geeft Paul De Winter de fakkel door aan René Havaux als voorzitter van het directiecomité. “De leiding van de bank is teamwerk. Er is een nieuwe kopman, verder verandert er niets”, aldus beide heren. Lees het volledige artikel.

Musica Mundi
24 februari 2019 | Actualiteit

Bestaat er in België een topschool voor jonge muzikanten? Sinds kort wel, ja. In de Musica Mundi School volgen jonge talenten hun secundaire studies én een muzikale opleiding op topniveau.

In de nieuwe advertentiecampagne spelen onze waarden de hoofdrol
30 januari 2019 | Corporate

Delen Private Bank lanceert dit jaar een nieuwe advertentiecampagne. De kernboodschap luidt: ook wat je niet ziet, is vaak van onschatbare waarde.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English