Actualiteit

Drie vragen en antwoorden over het beheer van uw portefeuille
02 april 2020 | Actualiteit

Er wordt deze dagen geschiedenis geschreven, ook op de financiële markten. Die onzekerheid roept wellicht belangrijke vragen bij u op over het beheer van uw portefeuille. Drie vragen komen vaak terug. We zetten ze voor u op een rij.

Delen Private Bank in tijden van corona
20 maart 2020 | Actualiteit

Sinds dinsdag is het openbare leven in België lamgelegd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Toch doen we er alles aan om u de best mogelijke dienstverlening te verlenen, ook in deze uitdagende omstandigheden.

De drie werven van de euro
29 november 2019 | Actualiteit

De fundamenten van de euro moeten nog verder versterkt worden. Drie belangrijke projecten wachten hiervoor op uitvoering.

“Golf zit in het DNA van Delen Private Bank”
29 mei 2019 | Actualiteit

Op 31 maart gaf Paul De Winter de CEO-fakkel door aan René Havaux. Paul blijft lid van het directiecomité en zal er zijn expertise de komende tijd blijven delen met zijn collega’s. “De bank groeide de voorbije vijf jaar gestaag”, aldus het directielid.

"Op cruciale momenten durven we de klanten tegen te spreken"
25 april 2019 | Actualiteit

Delen Private Bank bouwt voor haar klanten gediversifieerde portefeuilles waarmee ze stormen op de financiële markten kunnen doorstaan. ‘Mensen die panikeren verkopen meestal op het slechtste moment. Als je weet dat je door de storm geraakt, moet je niet overboord springen’, zeggen Paul De Winter en René Havaux, de uitgaande en de nieuwe CEO van de vermogensbeheerder.

Maak werk van een zorgvolmacht
18 april 2019 | Actualiteit

Met een zorgvolmacht bespaart u uw dierbaren een hoop rompslomp mocht u ooit wilsonbekwaam worden. Waar moet u op letten?

René Havaux wordt CEO van de bank
13 maart 2019 | Corporate

Op 31 maart 2019 geeft Paul De Winter de fakkel door aan René Havaux als voorzitter van het directiecomité. “De leiding van de bank is teamwerk. Er is een nieuwe kopman, verder verandert er niets”, aldus beide heren. Lees het volledige artikel.

Musica Mundi
24 februari 2019 | Actualiteit

Bestaat er in België een topschool voor jonge muzikanten? Sinds kort wel, ja. In de Musica Mundi School volgen jonge talenten hun secundaire studies én een muzikale opleiding op topniveau.

In de nieuwe advertentiecampagne spelen onze waarden de hoofdrol
30 januari 2019 | Corporate

Delen Private Bank lanceert dit jaar een nieuwe advertentiecampagne. De kernboodschap luidt: ook wat je niet ziet, is vaak van onschatbare waarde.

Delen Private Bank opent kantoor in Leuven
03 december 2018 | Corporate

Eind november opende Delen Private Bank officieel de deuren van haar nieuwe kantoor op de Bondgenotenlaan 140 in Leuven.

Proficiat Thomas & Thomas!
26 november 2018 | Actualiteit

Thomas Pieters en Thomas Detry brengen de World Cup of Golf mee naar huis. Een fantastische prestatie, waar alle Belgen trots op zijn. En Delen Private Bank, sponsor van het topduo sinds 2016, in het bijzonder.

Kantoor Hasselt blaast 10 kaarsjes uit
21 november 2018 | Corporate

In november is het precies 10 jaar geleden dat Bart Menten en Filip Gielkens, regioverantwoordelijken voor de regio Limburg, het kantoor Hasselt openden.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English