Nieuws

China’s regelgevingssalvo viseert Big Tech
14 september 2021 | Beurs-en-economie

Toenemende staatsinmenging is een factor om rekening mee te houden als u investeert in China. Toch zijn de groeivooruitzichten fundamenteel gunstig. Lees meer.

Cijfers geven beursmarathon extra zetje
07 september 2021 | Beurs-en-economie

Voor de aandelenmarkten bracht de zomer geen rust of bezinning. De wereldwijde beursindex spurtte hoger sinds het jaarbegin, gerustgesteld door de robuuste economische cijfers, de uitzonderlijke groei van de bedrijfswinsten en de grotendeels negatieve reële rentevoeten (rentes min inflatie).

Delen Private Bank Gent: van textiel tot vermogensbeheer
02 september 2021 | Delen-Nieuws

Delen Private Bank is gehuisvest in twee historische gebouwen in Gent. De renovatie van dit erfgoed werd met passie en respect uitgevoerd. Ontdek hun geschiedenis.

DBI-fondsen: zet de cash van uw vennootschap fiscaalvriendelijk aan het werk
02 september 2021 | Delen-Nieuws

Met een DBI-fonds activeert u de cash in uw vennootschap. U vermijdt verlies aan koopkracht en laat uw vermogen professioneel en fiscaalvriendelijk beleggen. Lees meer

Delen Private Bank Luik: de renovatie van erfgoed in de ‘vurige stede’
26 augustus 2021 | Delen-Nieuws

Delen Private Bank Luik is gevestigd in historisch gebouw. De renovatie van het erfgoed werd met veel respect uitgevoerd. Lees meer.

Delen Private Bank Leuven: een nieuw elan voor erfgoed
20 augustus 2021 | Delen-Nieuws

Delen Private Bank Leuven is gevestigd in herenhuis Bauchau, een historisch gebouw en bouwkundig erfgoed. Lees meer.

De tevredenheidsenquête van Delen Private Bank
03 augustus 2021 | Delen-Nieuws

Wij vroegen onze klanten wat ze over onze dienstverlening vinden. En we zijn best trots op de resultaten van de tevredenheidsenquête. Lees hier de belangrijkste bevindingen.

Delen app: elke dag beter en handiger
01 juli 2021 | Digitaal

U heeft 24u/24 inzicht in uw portefeuille via uw smartphone of tablet. En vanaf nu kunt u ook van thuis uit documenten digitaal ondertekenen.

Delen.be wordt delen.bank: Veelgestelde vragen
29 juni 2021 | Digitaal

De bank verandert haar domeinnaam van delen.be naar delen.bank, voor uw online veiligheid. Hoe zit dat in elkaar? Lees onze Q&A's.

Onroerend goed in het buitenland: de fiscaliteit onder de loep
18 juni 2021 | Juridisch

Als eigenaar van onroerend goed in het buitenland stelt u zich ongetwijfeld vragen over de fiscaliteit. Ook als u wilt aankopen in de nabije toekomst. De rechtspraak van het Europese Hof van Justitie heeft geleid tot wijzigingen in de Belgische fiscaliteit.

Beursrally gemist?
10 juni 2021 | Beurs-en-economie

De beurzen stegen bijna onafgebroken sinds april 2020. Is er dan geen potentieel meer voor aandelen? Wij denken van wel.

‘Open House’-webinar: Delen Private Bank opent haar deuren voor u!
08 juni 2021 | Delen-Nieuws

In deze moeilijke tijden wil Delen Private Bank dicht bij klanten en prospecten staan en blijven informeren. CEO René Havaux verwelkomt u op ons ‘Open House’-webinar.

Meer nieuws
 
 
Nederlands
Nederlands Français English