Nieuws

Het bewijs van de herkomst van uw vermogen is goud waard
11 september 2020 | Juridisch

De fiscus vraagt bewijzen naar de oorsprong en historiek van uw vermogen. Ook bankiers, notarissen en handelaars zijn wettelijk verplicht dat te doen. Over welke bewijzen gaat het?

Trump of Biden: maakt het wat uit voor u als belegger?
10 september 2020 | Cadelam

Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus om een president te kiezen. Wie krijgt de stem van de belegger – Trump of Biden? Lees het hier.

Waarom herstellen de beurzen terwijl de economie verzwakt?
10 september 2020 | Marktinformatie

De coronacrisis houdt de economie in de tang. Toch staan de beurskoersen hoger dan op het dieptepunt eind maart. Hoe komt dat ? Lees het hier.

Maak optimaal gebruik van uw liquidatiereserve
09 september 2020 | Juridisch

Komt de liquidatiereserve van uw vennootschap binnenkort vrij? Dan maakt u best optimaal gebruik van de vrijgekomen middelen. En ook tijdens de vijf jaar dat uw vermogen in de liquidatiereserve vastzit, kunt u dat geld binnen uw vennootschap fiscaalvriendelijk beleggen.

Delens technologie past zich aan de nieuwe realiteit aan
02 september 2020 | Digitaal

De wereld rondom ons evolueert snel, zeker in tijden van corona. Hoe gaat Delen Private Bank om met die veranderingen? En wat vindt Peter Hinssen ervan? Lees het hier.

Zijn aandelen vandaag nog aantrekkelijk na de recente beursklim?
28 augustus 2020 | Video

We leggen u ook in enkele woorden uit hoe het komt dat de beurzen blijven stijgen, zelfs al verzwakken de economische cijfers.

Achter de schermen van de Belgische staatsschuld: een interview met Jean Deboutte
20 augustus 2020 | Actualiteit

De economische impact van Covid-19 heeft de schulden van de Belgische staat serieus opgepookt. In België worden deze schulden beheerd door het Federaal Agentschap van de Schuld.

Technologie en Delen Private bank: een vierdelig interview met Peter Hinssen
16 juli 2020 | Digitaal

Peter Hinssen is een van de meest vermaarde opinieleiders omtrent radicale innovatie, leiderschap en de impact van digitalisering op de maatschappij en het bedrijfsleven. Wij spraken met hem over zijn visie op technologie en Delen Private Bank in een reeks van vier video’s.

Delen Private Bank steunt goede doelen
14 juli 2020 | Corporate

Delen Private Bank schaart zich elk jaar achter enkele goede doelen vanuit een zorgende, pedagogische of artistieke bewogenheid. Ontdek welke dat zijn.

Successieplanning: al aan uw kleinkinderen gedacht?
09 juli 2020 | Juridisch

Uw kleinkinderen een financieel duwtje in de rug geven: hoe pakt u dat best aan? U leest het in dit artikel.

Marktupdate: een kwartaal met ups en downs
03 juli 2020 | Portefeuille-analyse

Wat doen de beurzen? Gaat de economie volgen? Wat doen de beleidsmakers? We geven u een overzicht van het afgelopen bewogen kwartaal.

Delen Family Services: de klant krijgt een totaaloverzicht van zijn vermogen
23 juni 2020 | Corporate

In het najaar van 2019 lanceerde Delen Private Bank Delen Family Services. Met deze service krijgt de klant een duidelijk en volledig overzicht van alle componenten van zijn vermogen, zowel privé als van zijn vennootschap.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English