Nieuws

Thematisch beleggen: de innovatieve kracht van technologie
05 juli 2019 | Portefeuille-analyse

In onze reeks over investeringsthema’s op lange termijn zoemen we in dit artikel in op technologie. Welke bedrijven combineren innovatieve kracht met duurzame winstgroei? Het antwoord leidt naar 3 c’s: cloud, connectivity en cybersecurity.

Delen Summer Hockey Stage
26 juni 2019 | Corporate

Hockey kamp in Knokke op 12,13 en 14 augustus

BKO, spannende spelformule met verrassende wendingen
18 juni 2019 | Corporate

Wegens groot succes verlengd: De Belgian Knockout! Vorig jaar werd het tornooi na achttien jaar opnieuw op de agenda van de European Tour gezet. Meer dan 18.000 bezoekers kwamen supporteren op Rinkven in ’s-Gravenwezel bij Antwerpen.

De zorgvolmacht, nu ook voor uw persoon
18 juni 2019 | Juridisch

Vandaag denken aan later, dat is het motto van elke goede planning. Dat geldt ook voor uw vermogen. Met een zorgvolmacht geeft u iemand de opdracht om over uw belangen te waken als u daar zelf niet meer toe in staat bent.

Delen OnLine en de Delen app: what’s new?
18 juni 2019 | Corporate

Steeds meer klanten ontdekken het voordeel van ons digitale platform: een directe toegang tot de portefeuilles via smartphones, tablets en computers, op elk moment en vanuit elke plek. Delen Private Bank blijft investeren in de veiligheid, efficiëntie en performantie van de Delen app en Delen OnLine.

Puffen en zweten tegen Parkinson
17 juni 2019 | Corporate

Delen Private Bank sponsort al vele jaren Run for Parkinson van Demoucelle Parkinson Charity. De stichting zet zich in om de genezing van de ziekte van Parkinson te versnellen.

Welkom in Waterloo!
14 juni 2019 | Corporate

In september vindt de officiële opening plaats van het elfde kantoor van Delen Private Bank in België. Kantoor Waterloo wordt de toegangspoort voor klanten uit Waals-Brabant. Collega’s Grégory Van Gorp en Patrick Descamps verwelkomen hen sinds half juni op de Drève Richelle nummer 167.

Engagement: Een actieve aandeelhouder achter elk sterk bedrijf
12 juni 2019 | Cadelam

Hoe ondersteunen Delen Private Bank en haar fondsenbeheerder Cadelam bedrijven bij het duurzaam creëren van waarde, voor de onderneming zelf én voor mens, milieu en samenleving?

“Steeds dicht bij de klant”
07 juni 2019 | Corporate

Private Banking is bij uitstek een persoonlijk metier. Dicht bij de klanten staan is dan ook een belangrijke succesfactor in het groeiverhaal van de bank. Sinds haar ontstaan in 1936 groeide de bank gestaag en evenwichtig, met aandacht voor de identiteit en waarden van de bank.

Economische weerbaarheid versus geopolitiek geruzie
06 juni 2019 | Marktinformatie

De economische trends die we in het begin van het jaar ontwaarden, zetten zich door in het tweede kwartaal. De markten zetten hun opmars verder, tot in mei. De opflakkering van het handelsconflict tussen de VS en China bracht dan opnieuw volatiliteit op de markten.

“Golf zit in het DNA van Delen Private Bank”
29 mei 2019 | Actualiteit

Op 31 maart gaf Paul De Winter de CEO-fakkel door aan René Havaux. Paul blijft lid van het directiecomité en zal er zijn expertise de komende tijd blijven delen met zijn collega’s. “De bank groeide de voorbije vijf jaar gestaag”, aldus het directielid.

Delen Private Bank steunt goede doelen
27 mei 2019 | Corporate

Elk jaar schaart Delen Private Bank zich achter enkele goede doelen vanuit een zorgende, pedagogische of artistieke bewogenheid. Vaak treedt de bank niet alleen op als geldschieter, maar neemt ze ook concreet engagement op. Bijvoorbeeld door het onderwerp extra in het voetlicht te plaatsen via een lezing of evenement. We lichten een vijftal initiatieven toe.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English