Nieuws

Ontdek onze nieuwe Delen OnLine
12 October 2018 | Corporate

Delen OnLine, de online dienst van Delen Private Bank, steekt vanaf volgende week in een nieuw jasje. Aan het aanmeldproces verandert er echter niets: u logt dus in zoals u gewend bent.

De turbokracht van Amazon
17 September 2018 | Portefeuille-analyse

Op 4 september bereikte de beurswaarde van de e-commercereus even de kaap van 1.000 miljard dollar. Wil dat ook zeggen dat er sprake is van een bubble? Daar lijkt het alleszins nog niet op.

De zomer van Delen Private Bank - Tussen sport en cultuur
17 September 2018 | Corporate

Ook dit jaar schitterden zeilboten in de kleuren van Delen Private Bank op zee en aan het strand van de Royal Belgian Sailing Club in Knokke. Sinds 2014 is de bank trotse partner van de zeilclub. Een samenwerking die gebaseerd is op gemeenschappelijke waarden zoals vertrouwen, teamgeest, aandacht voor het gezin en een langetermijnvisie.

Stynen-expo op de Biënnale Interieur in Kortrijk
17 September 2018 | Corporate

Delen Private Bank is ook dit jaar trotse partner van Biënnale Interieur Kortrijk. Sinds haar ontstaan draagt de bank kunst, interieur en design een warm hart toe.

Taks op effectenrekeningen
17 September 2018 | Juridisch

Op 10 maart 2018 trad de wet betreffende de taks op effectenrekeningen in werking. Voor de meeste klanten is de taks een eerste keer verschuldigd in oktober 2018. Daarom brengen we hieronder de belangrijkste principes even in herinnering. We geven ook een overzicht van de mogelijke acties die u dient te nemen om zeker te zijn dat u alle verplichtingen in verband met de taks correct vervuld heeft.

De opmars van e-commerce
17 September 2018 | Cadelam

Capfi Delen Asset Management (Cadelam) is een dochteronderneming van Delen Private Bank en de fondsenbeheerder binnen de groep. De beleggingsfilosofie die Cadelam hanteert is voorzichtig, actief en flexibel, waarbij opportuniteiten worden gezocht in functie van de marktomstandigheden, in alle segmenten van de markt.

Delen Private Bank opent haar deuren in Leuven
17 September 2018 | Corporate

Eind november opent Delen Private Bank de deuren van haar nieuwe kantoor op de Bondgenotenlaan 140 in Leuven. Kantoorverantwoordelijken Chris Punie en Peter Willems kijken er samen met de andere collega’s alvast naar uit hun klanten in het nieuwe pand te verwelkomen.

Best Digital Private Bank Belgium Award voor de tweede keer op rij
17 September 2018 | Corporate

Met de Delen app kunt u op een realtime, veilige en comfortabele manier uw portefeuille, de laatste transacties en de stand van de beurzen raadplegen.

Evolutie van de beurzen
17 September 2018 | Marktinformatie

De beurzen herstelden zich enigszins in juli, maar in augustus bekoelde het enthousiasme door de oplopende handelsspanningen tussen China en de Verenigde Staten en door de crisis in Turkije.

De 5 favoriete aandelen van Paul De Meyer
01 August 2018 | Cadelam

In het dossier Vermogensbeheer 2018 van de krant De Standaard kwam Paul de Meyer, analist en Capfi Delen Asset Management, aan het woord. Hieronder vindt u de vijf favoriete aandelen van Paul De Meyer.

“Je kunt niet af en toe voorzichtig zijn”
01 August 2018 | Cadelam

Hoe stellen fondsbeheerders een fonds samen en hoe zorgen ze voor de opvolging? Een openhartig gesprek met Paul De Meyer, analist en fondsbeheerder bij Capfi Delen Asset Management.

Erfbelasting/successierecht op de gezinswoning: een vergelijking tussen de drie gewesten
03 July 2018 | Juridisch

Het successierecht werd geregionaliseerd: sinds 1 januari 2002 zijn de gewesten van ons land bevoegd voor het bepalen van de belastbare grondslag, het tarief, de vrijstellingen en de verminderingen inzake successierechten.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English