Nieuws

De turbokracht van Amazon
17 September 2018 | Portefeuille-analyse

Op 4 september bereikte de beurswaarde van de e-commercereus even de kaap van 1.000 miljard dollar. Wil dat ook zeggen dat er sprake is van een bubble? Daar lijkt het alleszins nog niet op.

De zomer van Delen Private Bank - Tussen sport en cultuur
17 September 2018 | Corporate

Ook dit jaar schitterden zeilboten in de kleuren van Delen Private Bank op zee en aan het strand van de Royal Belgian Sailing Club in Knokke. Sinds 2014 is de bank trotse partner van de zeilclub. Een samenwerking die gebaseerd is op gemeenschappelijke waarden zoals vertrouwen, teamgeest, aandacht voor het gezin en een langetermijnvisie.

Stynen-expo op de Biënnale Interieur in Kortrijk
17 September 2018 | Corporate

Delen Private Bank is ook dit jaar trotse partner van Biënnale Interieur Kortrijk. Sinds haar ontstaan draagt de bank kunst, interieur en design een warm hart toe.

Taks op effectenrekeningen
17 September 2018 | Juridisch

Op 10 maart 2018 trad de wet betreffende de taks op effectenrekeningen in werking. Voor de meeste klanten is de taks een eerste keer verschuldigd in oktober 2018. Daarom brengen we hieronder de belangrijkste principes even in herinnering. We geven ook een overzicht van de mogelijke acties die u dient te nemen om zeker te zijn dat u alle verplichtingen in verband met de taks correct vervuld heeft.

De opmars van e-commerce
17 September 2018 | Cadelam

Capfi Delen Asset Management (Cadelam) is een dochteronderneming van Delen Private Bank en de fondsenbeheerder binnen de groep. De beleggingsfilosofie die Cadelam hanteert is voorzichtig, actief en flexibel, waarbij opportuniteiten worden gezocht in functie van de marktomstandigheden, in alle segmenten van de markt.

Delen Private Bank opent haar deuren in Leuven
17 September 2018 | Corporate

Eind november opent Delen Private Bank de deuren van haar nieuwe kantoor op de Bondgenotenlaan 140 in Leuven. Kantoorverantwoordelijken Chris Punie en Peter Willems kijken er samen met de andere collega’s alvast naar uit hun klanten in het nieuwe pand te verwelkomen.

Best Digital Private Bank Belgium Award voor de tweede keer op rij
17 September 2018 | Corporate

Met de Delen app kunt u op een realtime, veilige en comfortabele manier uw portefeuille, de laatste transacties en de stand van de beurzen raadplegen.

Evolutie van de beurzen
17 September 2018 | Marktinformatie

De beurzen herstelden zich enigszins in juli, maar in augustus bekoelde het enthousiasme door de oplopende handelsspanningen tussen China en de Verenigde Staten en door de crisis in Turkije.

Erfbelasting/successierecht op de gezinswoning: een vergelijking tussen de drie gewesten
03 July 2018 | Juridisch

Het successierecht werd geregionaliseerd: sinds 1 januari 2002 zijn de gewesten van ons land bevoegd voor het bepalen van de belastbare grondslag, het tarief, de vrijstellingen en de verminderingen inzake successierechten.

"We hebben vertrouwen in 2018, na de mooie resultaten van 2017"
25 June 2018 | Corporate

In 2017 veroorzaakten de geopolitieke spanningen enkele schokgolven op de markten, maar uiteindelijk hebben de beurzen correct gepresteerd. Aan het begin van 2018 keert de angst bij de beleggers echter terug. Hoe positioneert Delen Private Bank zich in deze context? Paul De Winter, René Havaux en Arnaud van Doosselaere zijn aan het woord.

Verbouwingen kantoor Antwerpen van start
22 June 2018 | Corporate

De noodzakelijke verbouwingen aan ons hoofdkantoor zijn van start gegaan: op 31 mei werd de eerste spade in de grond gestoken. Voor Paul De Winter, CEO van Delen Private Bank, kan het aftellen beginnen.

Delen Private Bank heet Bank de Kremer welkom in de groep
21 June 2018 | Corporate

Op 20 juni stelden Bank J.Van Breda & C° en Delen Private Bank een nieuwe bank voor: Bank de Kremer.

 
 
NL
NL FR EN