Nieuws

Successieplanning: al aan een schenking of legaat aan uw kleinkinderen gedacht?
04 mei 2021 | Juridisch

Uw kleinkinderen een financieel duwtje in de rug geven: hoe pakt u dat best aan? U leest het in dit artikel.

Enkele tips om veilig online te zijn
30 april 2021 | Digitaal

U heeft het vast ook opgemerkt: ons dagelijkse leven is een stuk digitaler geworden. En zeker in tijden van lockdown is digitalisering een waar geschenk. Skypet u wel eens met uw familie? Organiseert u bijeenkomsten via videochat? Koopt u wat vaker online? Dan hebben we een aantal veiligheidstips voor u.

Back to normal
02 april 2021 | Video

De economische groei trekt terug aan. Maar die relance duwt ook de rentes omhoog. Wat betekent dat voor u als belegger? Bekijk de video.

Schenken aan een goed doel: een blijvende nalatenschap
23 maart 2021 | Juridisch

U wilt een bijdrage leveren aan een liefdadigheidsinstelling na uw overlijden? Schenken aan een goed doel zorgt voor een blijvende nalatenschap. Lees meer over de mogelijkheden.

Haal het maximum uit uw liquidatiereserves
16 maart 2021 | Juridisch

Met de liquidatiereserve keert u het kapitaal van uw vennootschap uit op een fiscaalvriendelijke manier. Wat zijn de voorwaarden? Ontdek het hier.

Economie op het herstelpad?
05 maart 2021 | Beurs-en-economie

Vaccins tegen covid-19 zijn een realiteit en de vaccinatiecampagnes gaan nu wereldwijd van start. Veel onzekerheden zijn weggenomen, zal een economisch herstel volgen? En wat met de markten? Lees meer.

Video: 'Duurzaam denken werkt aanstekelijk'
02 maart 2021 | Video

Duurzaam beleggen raakt aan de kern van ons vak: uw vermogen beschermen en beheren, voor nu en morgen. Hoe brengt de bank ESG-proof beleggen in de praktijk? Ontdek het hier.

Van passie tot professionalisme: Delen kiest voor de sport
01 maart 2021 | Delen-Nieuws

Voormalig CEO Paul de Winter vertelt in een gesprek hoe Delen Private Bank kiest voor de sport en sponsoring. Lees het interview.

Delen Private Bank driemaal bekroond op Euromoney Awards 2021
11 februari 2021 | Delen-Nieuws

Dit jaar viel de eer te beurt aan Delen Private Bank, tot driemaal toe. Deze prijzen bevestigen onze deskundigheid en de kwaliteit van onze aanpak én van onze medewerkers.

Op de bank met Brafa
25 januari 2021 | Delen-Nieuws

De wereldvermaarde kunstbeurs Brafa kan dit jaar door corona niet doorgaan in Tour & Taxis, maar gelukkig bedachten de organisatoren een mooi alternatief: Brafa in the Galleries.

Schenking roerende goederen: verdachte periode blijft behouden op drie jaar
18 januari 2021 | Juridisch

Goed nieuws als u roerende goederen wilt schenken. De Vlaamse regering behoudt de ‘verdachte periode’ dan toch op drie jaar. Eerder was er sprake van om die periode te verlengen tot vier jaar.

2021: het jaar van de hoop
07 januari 2021 | Video

De coronacrisis liet de beurzen in 2020 uiteraard niet onberoerd. Maar ook toen de golven hoog waren, richtten de bank en fondsenbeheerder Cadelam de blik op de lange termijn en zagen ze de kansen van duurzame thema’s en kwaliteitsvolle bedrijven.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English