Nieuws

“Digitalisering maakt tijd vrij voor echt klantencontact”
17 mei 2019 | Corporate

Met de Delen app gaat Delen Private Bank in op de moderne noden van een private bank. Drie directieleden lichten de digitale tool toe.

De toegevoegde waarde van discretionair verantwoord vermogensbeheer
10 mei 2019 | Corporate

Paul De Winter, René Havaux en Arnaud Van Doosselaere, leden van het directiecomité van Delen Private Bank, vertellen ons in een eerste deel van het interview de toegevoegde waarde van een vermogensbeheerder in zulke moeilijke marktcontext. Ze blikken terug op 2018 en bekijken de uitdagingen vanuit het perspectief van de filosofie van de bank.

‘Op cruciale momenten durven we de klanten tegen te spreken’
25 april 2019 | Actualiteit

Delen Private Bank bouwt voor haar klanten gediversifieerde portefeuilles waarmee ze stormen op de financiële markten kunnen doorstaan. ‘Mensen die panikeren verkopen meestal op het slechtste moment. Als je weet dat je door de storm geraakt, moet je niet overboord springen’, zeggen Paul De Winter en René Havaux, de uitgaande en de nieuwe CEO van de vermogensbeheerder.

Maak werk van een zorgvolmacht
18 april 2019 | Actualiteit

Met een zorgvolmacht bespaart u uw dierbaren een hoop rompslomp mocht u ooit wilsonbekwaam worden. Waar moet u op letten?

Thematisch beleggen: wat, waarom en waarom nu?
12 april 2019 | Portefeuille-analyse

Wat is thematisch beleggen? En wat is het verband met verantwoord vermogensbeheer?

Een evenwichtsoefening op lange termijn
18 maart 2019 | Corporate

In november vorig jaar wonnen Thomas Pieters en Thomas Detry de World Cup of Golf in Melbourne. Een primeur voor België! We konden het duo strikken voor een interview - tussen twee tornooien door.

#DelenHackDays brengt knappe projecten voort
13 maart 2019 | Corporate

De tweede editie van de Delen Hack Days vond plaats op 14 en 15 februari. Eenentwintig getalenteerde en gepassioneerde jonge IT’ers bedachten in team een aantal innoverende oplossingen voor de sector van private banking.

Delen Private Bank steunt goede doelen
13 maart 2019 | Corporate

Elk jaar schaart Delen Private Bank zich achter enkele goede doelen vanuit een zorgende, pedagogische of artistieke bewogenheid. Vaak treedt de bank niet alleen op als geldschieter, maar neemt ze ook concreet engagement op. Bijvoorbeeld door het onderwerp extra in het voetlicht te plaatsen via een lezing of evenement. We lichten een vijftal initiatieven toe.

De invloed van centrale banken op uw portefeuille
13 maart 2019 | Cadelam

Capfi Delen Asset Management (Cadelam) is een dochteronderneming van Delen Private Bank en de fondsenbeheerder binnen de groep. De beleggingsfilosofie die Cadelam hanteert is voorzichtig, actief en flexibel, waarbij opportuniteiten worden gezocht in functie van de marktomstandigheden, in alle segmenten van de markt.

IT-beveiliging: Delen Private Bank legt de lat hoog
13 maart 2019 | Digitaal

De sensationele krantenkoppen van de jongste maanden liegen er niet om: IT-beveiliging is vandaag een hot topic. Delen Private Bank legt de lat hoog als het gaat om de beveiliging van systemen en klanteninterfaces van o.a. de Delen app en Delen OnLine.

René Havaux wordt CEO van de bank
13 maart 2019 | Corporate

Op 31 maart 2019 geeft Paul De Winter de fakkel door aan René Havaux als voorzitter van het directiecomité. “De leiding van de bank is teamwerk. Er is een nieuwe kopman, verder verandert er niets”, aldus beide heren. Lees het volledige artikel.

Blijft de economische groei op peil?
05 maart 2019 | Marktinformatie

Wat een spectaculaire ommekeer op de beurzen. Na de barslechte maand december - met dalingen van 10 tot 20% - volgde in januari de steilste beurshausse sinds 1987. Op twee maanden tijd maakten de financiële markten het verlies van vorig jaar ruimschoots goed.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English