Nieuws

Hervorming van het huwelijksvermogensrecht
17 december 2018 | Juridisch

Op 1 september 2018 is - naast de modernisering van het erfrecht en de hervorming van de erfbelasting in het Vlaams Gewest - ook het nieuwe huwelijksvermogensrecht in werking getreden.

Marktinformatie
17 december 2018 | Marktinformatie

Na zes redelijk goede jaren, moesten de beurzen de laatste weken een stap terug zetten. Beleggers focussen zich op onzekerheden eerder dan op de economische fundamenten.

De tandem van een moderne dicht-bij-de-klant service
17 december 2018 | Corporate

Delen Private Bank gaat wel eens tegen de stroom in. Ze breidt haar kantoren uit bijvoorbeeld, terwijl sectorgenoten net vestigingen sluiten.

Delen OnLine opgefrist en uitgebreid met extra functies
17 december 2018 | Corporate

Delen OnLine, de online dienst van Delen Private Bank, steekt sinds begin oktober in een nieuw jasje. Met Delen OnLine en de Delen app heeft u op een eenvoudige en veilige manier toegang tot uw portefeuille, 24/7.

Leiders in verantwoord ondernemen
17 december 2018 | Portefeuille-analyse

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen zijn vandaag al lang geen buzzwoorden meer van snuggere marketeers om de reputatie van hun organisatie op te krikken. Ze zijn de drijvende kracht geworden voor succes.

Robots, onze partners in de vierde industriële revolutie
17 december 2018 | Cadelam

Was u vroeger fan van ‘HAL 9000’, de beroemde robot uit Stanley Kubricks film van 1968? Tegenwoordig bestaat hij echt, in verschillende gedaantes: zelfrijdende auto’s, discussieplatformen, gesticulerende robots, enzovoort. Het potentieel is haast eindeloos.

Verantwoord Vermogensbeheer – van hype naar nieuwe realiteit
17 december 2018 | Corporate

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Sociaal Verantwoord Investeren, actief aandeelhouderschap... De toenemende aandacht voor duurzaamheid in de financiële sector is opvallend.

Runner’s high op de Adecco Brussels Ekiden 2018
17 december 2018 | Corporate

Een enthousiast team van 36 collega’s zakten eind september af naar het Koning Boudewijnstadion voor de verjaardageditie van de Adecco Brussels Ekiden.

Delen Private Bank opent kantoor in Leuven
03 december 2018 | Corporate

Eind november opende Delen Private Bank officieel de deuren van haar nieuwe kantoor op de Bondgenotenlaan 140 in Leuven.

Proficiat Thomas & Thomas!
26 november 2018 | Actualiteit

Thomas Pieters en Thomas Detry brengen de World Cup of Golf mee naar huis. Een fantastische prestatie, waar alle Belgen trots op zijn. En Delen Private Bank, sponsor van het topduo sinds 2016, in het bijzonder.

Kantoor Hasselt blaast 10 kaarsjes uit
21 november 2018 | Corporate

In november is het precies 10 jaar geleden dat Bart Menten en Filip Gielkens, regioverantwoordelijken voor de regio Limburg, het kantoor Hasselt openden.

Ontdek onze nieuwe Delen OnLine
12 oktober 2018 | Corporate

Delen OnLine, de online dienst van Delen Private Bank, steekt vanaf volgende week in een nieuw jasje. Aan het aanmeldproces verandert er echter niets: u logt dus in zoals u gewend bent.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English