Nieuws

Delen Private Bank neemt Nobel Vermogensbeheer in Nederland over
16 september 2019 | Corporate

Delen Private Bank neemt Nobel Vermogensbeheer over, een onafhankelijke vermogensbeheerder in Nederland.

De euro: 20 jaar kleurrijke geschiedenis
16 september 2019 | Marktinformatie

Het is een Europese paradox van formaat: ondanks de opmars van de eurosceptische bewegingen is de euro populairder dan ooit. Zeker, de euro heeft enkele pittige crisissen gekend. Maar steeds kwam de eenheidsmunt er sterker uit.

Taks op effectenrekeningen
16 september 2019 | Juridisch

Vorig jaar werd een taks op effectenrekeningen ingevoerd. Hierdoor was elke natuurlijke persoon een taks verschuldigd van 0,15% indien hij of zij in de loop van 2018 titularis was van een of meerdere effectenrekeningen waarop voor minstens 500.000 euro aan belastbare effecten stond.

Zomer aan de kust
16 september 2019 | Corporate

Delen Private Bank vierde dit jaar de vijfde verjaardag van haar samenwerking met de Royal Belgian Sailing Club (RBSC) in Knokke. De zeilclub en de bank hebben heel wat gemeen: wij vinden zaken als vertrouwen, teamwork, aandacht voor het gezin en geloof in jong talent erg belangrijk.

Al fietsend naar de top voor het goede doel
13 september 2019 | Corporate

Liters water, een hoop doorzettingsvermogen en vooral heel veel zin. Dit namen 10 van onze collega’s mee in hun rugzak naar de Vogezen eind augustus.

Schenk rechtstreeks aan uw kleinkinderen zonder zorgen
11 september 2019 | Juridisch

U wilt uw kleinkinderen financieel steunen. Uw kinderen gaan hiermee akkoord want zij hebben zelf hun leven ondertussen financieel op de rails. U denkt aan een klassieke schenking of aan een testament in het voordeel van uw kleinkinderen. Maar let op. Deze technieken kunnen aanleiding geven tot ongelijkheid.

Best Digital Private Bank van België voor het derde jaar op rij
06 september 2019 | Digitaal

Ook dit jaar kaapte Delen Private Bank de award weg van Best Digital Private Bank van België, een award uitgereikt door het internationale magazine CFI.co. Deze onderscheiding vormt een erkenning van de expertise en de inspanningen van het IT-team.

Delen Private Bank lanceert Delen Family Services
04 september 2019 | Corporate

Delen Private Bank creëerde een tool die orde schept in uw administratie, inzicht geeft in uw totale vermogen en realistische simulaties maakt over uw toekomstige vermogen: Delen Family Services. Het resultaat? Een vooruitziend plan, gestoeld op professioneel juridisch en financieel advies op maat.

Groeivertraging doet markten twijfelen
02 september 2019 | Marktinformatie

De beurzen hebben de laatste tijd twee gezichten. Enerzijds maken beleggers zich ongerust over de tekenen van economische vertraging. De geopolitieke onrust heeft daar grotendeels mee te maken. Anderzijds kikkeren beleggers weer op wanneer de centrale banken hun gekende recept van nieuwe rentedalingen herhalen.

“Duurzaamheid brengt een extra dynamiek op gang”
06 augustus 2019 | Corporate

Succesvol ondernemen is vandaag – terecht – niet langer geënt op winstgevendheid en efficiëntie alleen. Transparantie, toerekenbaarheid en duurzaamheid duiken op in zowat elk mission statement. Maar hoe vult een nichespeler dat begrip duurzaamheid in?

Eenvoudiger toegang tot Delen OnLine met itsme®
02 augustus 2019 | Digitaal

Delen Private Bank streeft al jaren naar een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke private banking-ervaring, gepaard met een zeer hoog beveiligingsniveau. De koppeling van de mobiele app itsme® met Delen OnLine is een nieuwe stap in dit project.

CEO Delen Private Bank: ‘Er zijn weinig overnameprooien in ons land’
22 juli 2019 | Corporate

Hoewel Delen Private Bank weinig overnameprooien ziet in ons land, maakt zij zich geen zorgen over de groei van het beheerd vermogen. ‘Er is nog een groot potentieel voor organische groei.’

 
 
Nederlands
Nederlands Français English