Nieuws

Een evenwichtsoefening op lange termijn
18 maart 2019 | Corporate

In november vorig jaar wonnen Thomas Pieters en Thomas Detry de World Cup of Golf in Melbourne. Een primeur voor België! We konden het duo strikken voor een interview - tussen twee tornooien door.

#DelenHackDays brengt knappe projecten voort
13 maart 2019 | Corporate

De tweede editie van de Delen Hack Days vond plaats op 14 en 15 februari. Eenentwintig getalenteerde en gepassioneerde jonge IT’ers bedachten in team een aantal innoverende oplossingen voor de sector van private banking.

Delen Private Bank steunt goede doelen
13 maart 2019 | Corporate

Elk jaar schaart Delen Private Bank zich achter enkele goede doelen vanuit een zorgende, pedagogische of artistieke bewogenheid. Vaak treedt de bank niet alleen op als geldschieter, maar neemt ze ook concreet engagement op. Bijvoorbeeld door het onderwerp extra in het voetlicht te plaatsen via een lezing of evenement. We lichten een vijftal initiatieven toe.

De invloed van centrale banken op uw portefeuille
13 maart 2019 | Cadelam

Capfi Delen Asset Management (Cadelam) is een dochteronderneming van Delen Private Bank en de fondsenbeheerder binnen de groep. De beleggingsfilosofie die Cadelam hanteert is voorzichtig, actief en flexibel, waarbij opportuniteiten worden gezocht in functie van de marktomstandigheden, in alle segmenten van de markt.

IT-beveiliging: Delen Private Bank legt de lat hoog
13 maart 2019 | Digitaal

De sensationele krantenkoppen van de jongste maanden liegen er niet om: IT-beveiliging is vandaag een hot topic. Delen Private Bank legt de lat hoog als het gaat om de beveiliging van systemen en klanteninterfaces van o.a. de Delen app en Delen OnLine.

René Havaux wordt CEO van de bank
13 maart 2019 | Corporate

Op 31 maart 2019 geeft Paul De Winter de fakkel door aan René Havaux als voorzitter van het directiecomité. “De leiding van de bank is teamwerk. Er is een nieuwe kopman, verder verandert er niets”, aldus beide heren. Lees het volledige artikel.

Blijft de economische groei op peil?
05 maart 2019 | Marktinformatie

Wat een spectaculaire ommekeer op de beurzen. Na de barslechte maand december - met dalingen van 10 tot 20% - volgde in januari de steilste beurshausse sinds 1987. Op twee maanden tijd maakten de financiële markten het verlies van vorig jaar ruimschoots goed.

Hoe ver reikt het arendsoog van de fiscus?
28 februari 2019 | Juridisch

Het bankgeheim smelt langzaam maar zeker weg. Dit artikel maakt u wegwijs in de belangrijkste ontwikkelingen over fiscale transparantie.

Video Marktupdate: Een kwieke start van het beursjaar
27 februari 2019 | Marktinformatie

Een kwieke start van het beursjaar

Musica Mundi
24 februari 2019 | Actualiteit

Bestaat er in België een topschool voor jonge muzikanten? Sinds kort wel, ja. In de Musica Mundi School volgens jonge talenten hun secundaire studies én een muzikale opleiding op topniveau.

Ontbijt met Jacques Delen: ‘Je kan niet net op tijd voorzichtig worden’
02 februari 2019 | Corporate

Hij liet Bank Delen uitgroeien van een wisselkantoortje tot een hyperperformante vermogensbeheerder. Maar u zult hem niet horen stoefen. Ontbijt met De Tijd.

Brafa 2019: Spelen met lijnen, perspectief en contrast
30 januari 2019 | Corporate

Voor het dertiende jaar op rij is Delen Private Bank enthousiaste principal partner van de kunst-en antiekbeurs Brafa. Ook dit jaar stellen mevrouw Marie-Alix Delen en haar dochter Anne-Sophie een unieke compositie voor, speciaal bedacht ter gelegenheid van Brafa.

 
 
Nederlands
Nederlands Français English