Delen Family Services

Delen Family Services

Overzicht. Analyse. Planning.

De kracht van een vooruitziende planning

Heeft u nood aan een heldere houvast voor de opvolging van uw financiële zaken? Een dashboard dat alle financiële aspecten van uw persoonlijke en zakelijke verhaal overzichtelijk in kaart brengt, en zich kan aanpast bij elke wijziging? Delen Family Services begeleidt u stap voor stap. Van een geordende digitale opslagplaats voor uw documenten naar een gedetailleerde analyse van uw huidige situatie tot een vooruitblik op uw financiële toekomst.

Gun uzelf gemoedsrust

Delen Family Services helpt u orde op zaken te stellen. Het resultaat? Inzicht in uw vermogenssituatie vandaag, een blik op de evolutie in de tijd, en verhelderende voorstellen om uw financiële toekomst verder te versterken.

 • #

  Overzicht van uw totale vermogen

  Delen Family Services geeft u in één oogopslag een dynamische kijk op alle vermogenscomponenten: uw portefeuille, huis, participaties, kunst, verzekeringen, enzovoort.

 • #

  Eén centrale plek voor al uw belangrijke documenten

  Alle documenten komen terecht op één centrale en beveiligde plek. Heeft u een smartphone?
  Dan kunt u zelf de documenten scannen en bewaren in het digitale archief van de Delen app: snel, eenvoudig en uiterst veilig. Daarnaast legt een stamboom van uw familie en ondernemingen de link met uw persoonlijke en zakelijke leven.

 • #

  Uw persoonlijke plan

  De estate planners adviseren u over fiscale en juridische zaken. Hoeveel successie zal u later betalen? Welke ingrepen kunnen dat optimaliseren? Dankzij een grondige analyse en simulaties in de tijd komt u bij uw persoonlijke vermogensplan.

 
DFS geeft een nieuwe dynamiek aan wie we zijn.
Een vertrouwde, efficiënte en vakkundige beheerder van uw totale vermogen.
René Havaux - CEO
 

Op uw app of op kantoor

Brengt u uw financiële administratie graag zelf meteen op orde? Met de Delen app scant u uw documenten veilig en netjes naar uw digitale archief. Nog geen app?

Vraag uw Delen app aan 

Gaat u liever langs bij uw persoonlijke relatiebeheerder? Dan scannen wij uw documenten voor u op kantoor.

Neem contact op met uw relatiebeheerder 
 
 
Nederlands
Nederlands Français English